Граната му ја разнела раката на демонстрант од „Жолтите елеци“

Еден демонстрант од движењето „Жолти елеци“ настрада при денешните протести во Париз. На демонстрантот му била разнесена раката со граната … Продолжи со читање Граната му ја разнела раката на демонстрант од „Жолтите елеци“