Франција се затвора поради Ковид-19, нема влез во земјата

Според новите мерки за карантин, кои од денеска стапуваат во сила и ќе траат до 1 декември, границите на Франција … Продолжи со читање Франција се затвора поради Ковид-19, нема влез во земјата