Државјанин на Србија меѓу загинатите патница од авионот на Етиопија ерлајнс

Во авионот на компанијата Етиопија ерлајнс кој денеска се сруши само неколку минути по полетувањето од аеродромот во Адис Абеба … Продолжи со читање Државјанин на Србија меѓу загинатите патница од авионот на Етиопија ерлајнс