Албанец од Македонија еден од напаѓачите во Виена

Албанец чии родители се со потекло од Македонија е еден од напаѓачите во вчерашниот терористички напад во Виена, Австрија, во … Продолжи со читање Албанец од Македонија еден од напаѓачите во Виена