Со две дози „Астра зенека“ вратени при влез во Данска, им рекле не ја признаваат вакцината на АЗ што се дава во Македонија

Влезот во Данска со потврда за примени две вакцини „Астра зенека“ не е дозволен, предупредуваат македонски патници во групата Ковид19 … Продолжи со читање Со две дози „Астра зенека“ вратени при влез во Данска, им рекле не ја признаваат вакцината на АЗ што се дава во Македонија