Комуналец ги изми џамиите за празникот

ЈП Комунална хигиена-Скопје реализираше активности за рачно и машинско миење на поголемите исламски верски објекти на територијата на градот Скопје. … Продолжи со читање Комуналец ги изми џамиите за празникот