За десет дена исчистена најголемата депонија во Ѓорче Петров

За една ипол недела, Општина Ѓорче Петров во соработка со Град Скопје ја исчисти дивата депонија во Ново село. Градоначалникот … Продолжи со читање За десет дена исчистена најголемата депонија во Ѓорче Петров