Вознемирувачко видео од Лисиче, средношколците апелираат да се сопре овој геноцид

Ситуацијата со загадувањето излегува од контрола и претставува огромна опасност врз здравјето на граѓаните, алармираат од „Средношколски глас“. Оваа снимка … Продолжи со читање Вознемирувачко видео од Лисиче, средношколците апелираат да се сопре овој геноцид