Скопје се гуши, црн чад во Визбегово, надлежните молчат!

Во скопската населба Визбегово денеска е забалежан црн чад, жителите на оваа населба реагираат и бараат одговорност и решение за … Продолжи со читање Скопје се гуши, црн чад во Визбегово, надлежните молчат!