Шилегов за грчки „Етос“: После изборите почнувам со рушење на „Скопје 2014“

После изборите ќе ми дадат зелено светло да почнам со рушење на спомениците oд проектот „Скопје 2014“, најавува скопскиот градоначалник … Продолжи со читање Шилегов за грчки „Етос“: После изборите почнувам со рушење на „Скопје 2014“