Шилегов преку скопската ЗОО за само неколку месеци потрошил 500.000 евра во набавки и наводни градби

Петре Шилегов преку неговата институција ЗОО Скопје извршил и потрошил само за неколку месеци половина милион евра во набавки и … Продолжи со читање Шилегов преку скопската ЗОО за само неколку месеци потрошил 500.000 евра во набавки и наводни градби