Шилегов да им ги плати казните на таксистите зашто им ги објави личните податоци

Советничката група на ВМРО – ДПМНЕ и Коалицијата „За Подобра Македонија“ во Град Скопје истакнува дека градоначалникот на Град Скопје, … Продолжи со читање Шилегов да им ги плати казните на таксистите зашто им ги објави личните податоци