СДСМ: Нема да дозволиме градовите да бидат завиени во мрак, ќе има новогодишно украсување

Нема да дозволиме градовите и општините да бидат завиени во мрак. На граѓаните им е потребна зрак светлина во тешкиот … Продолжи со читање СДСМ: Нема да дозволиме градовите да бидат завиени во мрак, ќе има новогодишно украсување