Провалија наместо лифт во катната гаража „Смилевски конгрес“

Малку недостига да дојде до вистинска трагедија во катната гаража „Смилевски конгрес“ во Центар, каде расипан лифт стои отворен без никаков … Продолжи со читање Провалија наместо лифт во катната гаража „Смилевски конгрес“