Приватна гимназија бара да го изнајми училиштето „Киро Глигоров“, родителите гневни

Приватното средно училиште „Арс студио“ бара да го изнајми новото основното училиште „Киро Глигоров“ во населбата Капиштец во скопската Општина … Продолжи со читање Приватна гимназија бара да го изнајми училиштето „Киро Глигоров“, родителите гневни