Почна отстранувањето на галијата кај хотелот „Холидеј Ин“

Градот Скопје почна да ја отстранува првата од трите галии во коритото на реката Вардар, таа поставена во непосредна близина … Продолжи со читање Почна отстранувањето на галијата кај хотелот „Холидеј Ин“