Онлајн петиција против изградбата на висококатници кај „Холидеј ин“

Скоро 7.000 лица ја потпишаа онлајн Петицијата против изградба на висикокатници на парцелата спроти „Холидеј ин“, во строгиот центар на … Продолжи со читање Онлајн петиција против изградбата на висококатници кај „Холидеј ин“