Натепани деца од ОУ Коле Неделковски кои биле на екскурзија во Сарај

Денеска на екскурзија во Сарај, две деца од училиштето Коле Неделковски биле натепани од група локални Албанчиња. Од чиста мира … Продолжи со читање Натепани деца од ОУ Коле Неделковски кои биле на екскурзија во Сарај