Моли се да те касне, оти ако само те брка не се важи

Доколку куче-скитник ве брка, ве лае или ве нападне – молете се и да ве касне. Барем така испаѓа. Инаку, … Продолжи со читање Моли се да те касне, оти ако само те брка не се важи