Масларевска: Нема потреба од паника, децата се добро, кавгата била за топка

Денеска во Сарај учениците од ОУ „Коле Неделковски“ имаа есенска еднодневна екскурзија, каде се случил немил настан, односно настанала тепачка, … Продолжи со читање Масларевска: Нема потреба од паника, децата се добро, кавгата била за топка