Макрадули: Сензорите од „али експрес“ создаваат паника, не е загадено како порано

Заменик министерот за животна средина, Јани Макрадули, го отфрла тврдењето дека Скопје редовно се наоѓа меѓу петте најзагадени градови во … Продолжи со читање Макрадули: Сензорите од „али експрес“ создаваат паника, не е загадено како порано