Мајката Маја имаше право – Ангела го намамила Пино?

Ниту Ангела не е викната на полиграф, а зошто, не знам. Само ми кажаа дека ја испрашале и толку, а таа е единствена што не е викната на полиграф. За полицијата доволно било тоа што го кажала во исказот. Не е доволно тоа што го кажала. Мене самите полицајци ми кажа дека Анегла веќе имала криминално досие во полиција. А единствени од сите другари што ја познаваа е братучетка му на Пино и еден од тие двајцата што му се правеа другари