Кој е мистериозниот спонзор на Шилегов кој ќе плати 100.000 евра за Мерлин?

Деновиве јавноста е разбранувана од информациите кои ги објавија медиумите од соседството за висината на хонорарите на балканските ѕвезди за … Продолжи со читање Кој е мистериозниот спонзор на Шилегов кој ќе плати 100.000 евра за Мерлин?