„Киро Глигоров“, Капиштец добива ново училиште

Ново изградено училиште во Општина Центар ќе почне со работа од 4 сепремви. Oколу 250 ученици од прво до петто … Продолжи со читање „Киро Глигоров“, Капиштец добива ново училиште