Кирков до Шилегов: На што потрошивте 300 илјади евра за живеалиште на фламинга, а на него стои табла дека е спонзорирано?

Стефан Кирков од ВМРО ДПМНЕ на Фејсбук го прашува градоначалникот Петре Шилегов како тоа вели дека потрошиле 300 илјади евра … Продолжи со читање Кирков до Шилегов: На што потрошивте 300 илјади евра за живеалиште на фламинга, а на него стои табла дека е спонзорирано?