Хаварија во „Охис“, истекува токсична материја!

Во фабриката Охис во моментов истекува високо токсична и опасна материја, матенол, објави „Досие.мк“. Според инфорамциите на порталот, при преточување … Продолжи со читање Хаварија во „Охис“, истекува токсична материја!