Граѓаните со јасни пораки до Златко Марин- бараат оставка од градоначалникот

Градоначалникот на општина Аеродром очигледно е дека и во новата година не сака да се занимава со проблемите на граѓаните … Продолжи со читање Граѓаните со јасни пораки до Златко Марин- бараат оставка од градоначалникот