Граѓаните не можат да дојдат до гробовите од кучиња скитници, прашуваат: За што постои „Лајка“?

Граѓаните кои сакаат да ги посетат вечните почивалишта на најблиските тешко можат да стигнат до гробовите. Причината се големиот број … Продолжи со читање Граѓаните не можат да дојдат до гробовите од кучиња скитници, прашуваат: За што постои „Лајка“?