Додека беше во опозиција сметаше поинаку: За Шилегов пробемот со загадувањето е политиканство

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов ја обвини опозицијата дека е тотален непознавач на животната средина и дека се обидува да … Продолжи со читање Додека беше во опозиција сметаше поинаку: За Шилегов пробемот со загадувањето е политиканство