Детали за несреќата во „Охис“: Истекла течност од цистерна во која бил складиран метил акрилат мономер

Инспектори на општина Кисела Вода, Град Скопје и од Државниот инспекторат за животна средина и екипа на Минисерството за внатршни … Продолжи со читање Детали за несреќата во „Охис“: Истекла течност од цистерна во која бил складиран метил акрилат мономер