Дали директорот на ЈСП врши притисоци врз вработените?

Деновиве до Левица пристигна анонимна пријава од вработени во ЈСП Скопје кои се под притисоци и закани од директорот Кристијан … Продолжи со читање Дали директорот на ЈСП врши притисоци врз вработените?