„Блескаме“, Скопје осми најзагаден град во светот

Скопје во моментов е осми најзагаден град во светот, според интернет страницата Ер вижуал (www.airvisual.com). Мерните станици ширум земјата покажуваат … Продолжи со читање „Блескаме“, Скопје осми најзагаден град во светот