АДСДП: Вандали го отворија расипаниот лифт, повторно е затворен и означен

Во однос на реакциите во јавноста по објавениот текст за сигурносниот проблем со отворен иотлифт во катната гаража „Смилевски конгрес’’, … Продолжи со читање АДСДП: Вандали го отворија расипаниот лифт, повторно е затворен и означен