А кој снег Петре: Шилегов се пофали дека е подотвен да го расчисти снегот во Скопје

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов на Фејсбук се пофали дека градските служби се подготвени за снегот. Но, очигледно дека првиот … Продолжи со читање А кој снег Петре: Шилегов се пофали дека е подотвен да го расчисти снегот во Скопје