500 евра за таксистите – затвор за Шилегов?!

Шилегов казнил таксисти со по 500 евра и со јавно објавување на личните податоци. Име, презиме, матичен број и адреса … Продолжи со читање 500 евра за таксистите – затвор за Шилегов?!