Почина пациентката од Дебар, таа е трета жртва од коронавирус во Македонија

Почина жената заболена од коронавирус која на 7 март годинава од Дебар беше пренесена на Инфективната клиника во Скопје, изјави … Продолжи со читање Почина пациентката од Дебар, таа е трета жртва од коронавирус во Македонија