Зошто Заев и Пендаровски кријат за средбата со Сорос во Охрид и како државната полиција стана приватна?

Во текот на вчерашниот ден метеж на Охридскиот аеродром, блокирани улици, сообраќајна полиција на секои стотина метри, присуство на луѓе … Продолжи со читање Зошто Заев и Пендаровски кријат за средбата со Сорос во Охрид и како државната полиција стана приватна?