Зошто се штити Адеми? „Алфа“ со докази дека сепак пукал на свадбата каде беше ранет неговиот син

Дали тетовското обвинителство го штити пратеникот на ДУИ, Џеват Адеми, чие име медиумите го споменуваа, односно посочија дека тој пукал … Продолжи со читање Зошто се штити Адеми? „Алфа“ со докази дека сепак пукал на свадбата каде беше ранет неговиот син