Зошто ги чувала домa: Што кријат доверливите документи пронајдени кај Ременски?

Пратеничката на СДСМ, Фросина Ременски, која е осомничена во случајот „Рекет“ негодува што полицијата по налог на Јавното обивнителство денеска … Продолжи со читање Зошто ги чувала домa: Што кријат доверливите документи пронајдени кај Ременски?