Доктор Зибери не носи маска додека Парламентот расправа за носење маски на отворено

Додека во парламентот се распрва по амандманите со кои би се вовело задолжително носење на маска дури и на отворено, … Продолжи со читање Доктор Зибери не носи маска додека Парламентот расправа за носење маски на отворено