Зекири и Спасовски во одбрана на Заев и плукање на Црвенковски: Годините молк и немање став за прашања, нека го толкуваат граѓаните

Мухамед Зекири застана во одбрана на неговиот сопратиец и кум, Зоран Заев, пренесувајќи го партискиот став како свој личен. Тој … Продолжи со читање Зекири и Спасовски во одбрана на Заев и плукање на Црвенковски: Годините молк и немање став за прашања, нека го толкуваат граѓаните