Здравев да одолее на притисоците и да свика итна седница на Судскиот совет за мандатот на Ивановска

Адвокатот Јовица Страшевски преку писмо се обрати до Претседателот на Судскиот совет Киро Здравев во врска со неговата изјава дека  ,,седницата … Продолжи со читање Здравев да одолее на притисоците и да свика итна седница на Судскиот совет за мандатот на Ивановска