Запомнете го името на Митко Сандев, судија поротник кој денеска му служи како алатка на Судот, а директно и на Заев

Претседателот на ВРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски за судските предмети „Талир 1“ и „Талир 2“ денеска изјави дека се работи за тотално … Продолжи со читање Запомнете го името на Митко Сандев, судија поротник кој денеска му служи како алатка на Судот, а директно и на Заев