Заладувањето на пријателството со Турција може скапо да ја чини Македонија

Најавата на европскиот висок дипломатски претставник Жосеп Борел дека Македонија ќе се приклучи на санкциите против Турција ја изненади македонската … Продолжи со читање Заладувањето на пријателството со Турција може скапо да ја чини Македонија