Зајче, кога ќе бараш САД да ме апсат, осигурај се дека зборуваш со Трамп

Слушнав дека Зоран Заев ќе побара од САД да ме апсат, бидејќи им ги вадам на виделина нивните нивните злосторства … Продолжи со читање Зајче, кога ќе бараш САД да ме апсат, осигурај се дека зборуваш со Трамп