Заеви соочени со пораз бегаат во Бугарија и ги селат своите компании

Покрај трите фирми во сопственост на семејството Заеви во Бугарија: „Ориентал Груп“, „Гомасидра“ и „Радиша Трејд“, формирани откако Зоран Заев … Продолжи со читање Заеви соочени со пораз бегаат во Бугарија и ги селат своите компании