Заеви ќе заработат трилиони: Убаво е кога ќе видите детенце со епилепсија веднаш станува нормално со употреба на канабис

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски на денешната седница на Собранието го изрази своето незадоволство од одговорот од премиерот Зоран Заев … Продолжи со читање Заеви ќе заработат трилиони: Убаво е кога ќе видите детенце со епилепсија веднаш станува нормално со употреба на канабис