Заев за руските пранкери: Ги препознавме и затоа во разговорот повеќе од времето молчам

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев, вели дека препознал дека разговара со лажна Грета Тунберг, па затоа во разговорот повеќето од … Продолжи со читање Заев за руските пранкери: Ги препознавме и затоа во разговорот повеќе од времето молчам