Премиерот во заминување за парите на обвинителите: За 1.000, 1.500 евра не треба да се први драма

Нема да дозволам нарушување на дигнитетот на институциите на системот, без разлика дали некој поединец го нарушил угледот на одредена … Продолжи со читање Премиерот во заминување за парите на обвинителите: За 1.000, 1.500 евра не треба да се први драма