Заев: Вице и Филипче се среќаваат за да помагаат на луѓе, не за тендери

Нема ништо сомнително што братот на премиерот, контроверзниот бизнисмен Вице Заев и министерот за здравство Венко Филипче зачестено се сретнуваат. … Продолжи со читање Заев: Вице и Филипче се среќаваат за да помагаат на луѓе, не за тендери